tiistai 29. joulukuuta 2015

Leppoisaa loppuvuotta ja onnea tulevalle vuodelle!

Kulunut vuosi on ollut TerapiaTähdelle hyvin merkityksellinen! Vuosi on ollut haasteellinen, mutta tänään voimme tyytyväisinä nauttia niistä ponnisteluista, joiden eteen olemme voimamme suunnanneet.
Kesän jälkeen löysimme uudet toimitilat, joita syksyn aikana remontoitiin ja tärkeiden ihmisten avulla muutto oli kuin olikin mahdollista loka-marraskuun vaihteessa.
Nyt olemme "kotiutuneet" uusiin tiloihin. Itse nautimme omista tiloista ja myös asiakkailta saamamme palaute on ollut hyvää. Asiakkaan ei enää tarvitse asioida kuin oman terapeuttinsa kanssa, joka helpottaa terapiasuhteen toimivuutta.

Joulun aikana olemme syöneet ja levänneet :), toivottavasti tekin olette nauttineet olostanne!
Pian on aika keskittyä tulevaan vuoteen. Haaveenamme on pitää ensi vuonna parisuhdekurssi 3-4 parille, jos kysyntää on. Elämä nykyään on hyvin haasteellista monessa mielessä ja parisuhde on yksi herkimmin kuormittuvista suhteista, siitä on hyvä pitää huolta.

Meihin voi olla yhteydessä kun etsit terapeuttia, työnohjaajaa tai olet kiinnostunut parisuhdekurssista. Asiakastilananne aina hieman vaihtelee, aina sopivan ajan löytyminen ei ole helppoa, mutta yritämme parhaan mukaan vastata Teidän tarpeisiin.


Yhteistyö ja lämpimin terveisin Eeva & Susanna